Dimmakin karvassaan, jotenka sekin sitten lähti kyytille... reilu 20 cardia saapui paikalle vantaan näyttelyyn ja Saaran noukin kaveriksi, jos sattuu käymään hassusti ja tarttis omien olla samassa kehässä yhtaikaa...enpä kyllä siihen uskonut.

Dimma avoimissa, ilmoitettiin että on ainoana luokassaan, samantien siis arvosteluun ja kuulin kyllä, että tuomari Dimmasta tykkäsi, hyvältä kuulosti arvostelu.
Eri ja SA pamahti, sekä luokkavoitto... sittenpä napsittiin Daisy käden ulottuville ja valioiden jälkeen kehään, veteraani narttuja oli huimat 2 kappaletta ja kyllä... kuulin että tuomari myös Daisystä tykkäsi, nauroikin kun Diki pisti istuen ja haukkuikin perkeles mulle ...hirveen kiva

No niinhän ne sitten joutui samaan kehään kun Daisy voitti veteraaninartut, siinäpä sitten Saara sai sikailevan Dimman ohjaksiinsa ja mie sen Daisyn kanssa kipitin menemään, tuomari laittoi heti koirat paremmuusjärjestykseen ja Dimma jäi siihen neljännelle sijalle, SERTI menikin sitten nuoremmalle koiralle ja Dimmustille VARASERT...

Daisy sitten siihen Rop- veteraanin valintaan osallistui ja uros vei tällä kertaa voiton, eli VSP-veteraani sitten Reiska oli.

Vielä ei juotu valiokahveja Saaran kanssa, kun tuo mummokoira ei sitä SERTiä saanut, mutta hei... yks puuttuu ja Dimmallakin on jo kaksi VARASERTiä ...joten sehän on kohta VARA-VALIO..muhahahahaha parhaita noi on silti vaikkei tuommosia hömpömpöm titteleitä olekaan :)

Ennenkaikkea ylpeä olin koirista, Dimma otti rennosti, sillä oli kivaa... super kiva myöskin esittää
Daisy taas... hieman mä pelkäsin että ei tulis mitään, kun Heinolassa sai sen pienen trauman... pöydällä tuomarin lähestyessä, hieman tuijotti tuomaria, mutta kun mä en noteerannut, niin ei Daisykään... tuomari vielä taputti Daisyä ja siinä vaiheessa oltiin asian kanssa sujut... toi mieshän on ihan jees tyyppi... eli superkivasti meni reiskakin.

Ei siis huono päivä ollenkaan...

                                          chikat.jpg
Arvostelut vielä:  Tuomarina Jo Schepers, Netherlands
Dimma AVO1 ERI SA PN4 VARASERT
"Nice bitch. Good proportions, feminine face.
Very good placed ears, dark eyes, good expression, good topline, very good tail,
Very good angulations, very good forechest & good ribs. Very nice coat.
Free movement, good temperament "
                                                                                                                        

Daisy VET1 ERI SA VSP-VET
" Very good type & size bitch, very good proportions. Beautiful feminine face.
very good placed ears, dark eyes, good expression.
Strong teeth. Straight, strong topline. Good forechest, very good ribs.
Very nice underline, very good breastbone, good muscles. Very nice coat.
Free and easy moving, with good temperament "