Lähdettiinpä toukokuun puolella tekemään pikku reissu tuttuun paikkaan Raaheen, reissulla tällä kertaa oli ihan tarkoituskin.
Maaliskuussa syntyi pieniä cardipalleroita Johannan nurkkiin ja niistä pennuista yksi muuttaisi nyt meille.
Matka Raaheen meni mukavasti ja oltiinkin sitten yö Raahessa, aamulla oli tarkoitus aikaseen lähteä sitten pentu kyydissä kotia kohti.
Ehdittiinpä siinä viettää aikaa hetki vähän pohjoisemmassakin, illalla vielä vähän kuvaamista ja  niin äärettömän nätti auringonlasku ettei tosikaan.

Seuraavana aamuna nappasin kakaran kyytiin ja lähdettiin taittamaan matkaa kotia kohti, navigaattori yritti jatkuvasti ohjata meitä Jyväskylän suuntaan ja en perhana tällä kertaa halunnut sieltä ajaa... No olis ehkä kannattanut. Keskellä metsää, reippaasti Tampereen yläpuolella oli tiellä jonkunnäköinen laudanpätkä. Edellä ajavan rekan alta sen huomasin ja lähdin väistämään, mutta se lautapa pyöri myöskin ja kappas... rengas tyhjeni. Eipä olis paljon auttanut renkaanpaikkausvälineet kun renkaassa oli kiva kananmunan kokoinen reikä. Kolme vai  neljä tuntia myöhemmin päästiin sitten Nokialle hinurin kyydillä.. uutta rengasta kehiin ja matka kotiin jatkui.
IMG_4593.jpg
Mitä nyt kun Viljo on ollut kotona kohta 3 viikkoa?
Se on hassua kuinka pennun kanssa elämisen unohtaa niin nopeasti, mutta ai jumaliste kuinka tuommonen pieni pissaruisku osaakin tehdä tuommosen sisälle pissaamisen ja muut pikku metkut niin mitättömäksi asiaksi...
Upea pikku haukku tuo on, siitä ei pääse mihinkään, se uteliaisuus ja ilo mikä tuossa pienessä on:)
Uskomatonta on myös se kuinka aika kuluu kuin siivillä kun jää seuraamaan tuota lähes yhtä mahtavaa ketteryyttä omaavaa eläintä kuin norsu. Viljo on sylittelyistä sitä mieltä että "ota kuule vaikka käpy syliin, mua ei huvita", koko ajan on joku tärkee juttu menossa.
Viljo on päässyt jo nuoresta iästään huolimatta käymään erilaisissa paikoissa, yksi erikoisimmista on ehkäpä vanhainkoti, tuttuja mentiin tapaamaan ja kaappasinpa Viljon matkaan mukaan, ja tyyppi oli niin reipas, kaikki oli ihan tosi jees Viljon mielestä.

Nyt kuitenkin annetaan Viljon kasvaa ja ihmetellään mitä tulevaisuus tullessaan tuo
IMG_4618.jpg
"Ei huolen häivää, kun päivä on huoletoooooooon"


Mainittaiskos sitä sitten Daisyn näyttelykiemuroista jotain pientä?

Vappupäivää käytiin viettämässä Tampereella
Tuomarina toimi Antonio Di Lorenzo.
Daisy kävi pyörähtämässä kehässä ERI:n verran ja oli veteraaninarttujen kolmas.
22.5 hirmuisen lämmin päivä koitti ja lähdettiin Helsinkiin Royal canin showhun
Tuomarina tällä kertaa cardeilla oli Kari Järvinen.
Minäpä se teinkin jo järjestyksen valmiiksi vetskunarttujen osalta ja ei se sitten mennytkään ihan sillain kun mä olin suunnitellut, monttu jäin pariin otteeseen auki ja isosti

Daisyn saalis näytti sitten tältä --> ERI1 SA PN1 ROP-VET JA ROP
Siis ensimmäistä kertaa Daisy oli rotunsa paras, kerran aikaisemmin ollut vastakkaisen sukupuolen paras, mutta että ROP ... en vaan voinu valittaa, en mitenkään, varsinkin kun tuomari oli  Järvinen... ihan mieletöntä


Kuva: Marika Juhola
13238972_10153790928983772_4169010130063