Vuosi -15 oli monelta kantilta melkoisen kiva näin koirapuolella ainakin.
Molemmat koirat kävi kehää juoksemassa ja Daisyhän tosiaan viime helmikuussa palasi 6-vuotta kestäneeltä eläkkeeltään takaisin kehiin veteraanina, molemmat koirat pärjäsi sen minkä kykenivät ja ylpeänähän tässä saa olla...

Dimman saavutuksia viime vuodelta oli Pn2 ja Pn 4 sijat, sekä 2x VARASERT ja yksi CACIB... hieno Dimma puutteineen ja vahvuuksineen... Tähän väliin  myös ihan äärettömän suurena saavutuksena kerrottakoon Dimman Unto-iskän(Big-wood's Kiwi Inchworm) saavutuksesta welsh corgiseuran jalostusuros kisasta.... se niiiiiiiiin VOITTI... ihana Uuuuuu
Kuvassa Dimma ja isipappa Unto vuonna 2013 voittaen Erikoisnäyttelyssä Paras pari palkinnon
1208945_10151831988072360_1103774805_n.j
Kuva:Johanna Flinck

Mitenkäs sitten Daisyn saavutukset?... No sillä meni kovaa...koko vuoden, vahingossa tein "pienet" tavoitteet ja jumaliste tuo mummokoira täytti tavoitteet niiiiiin helposti ja meni ylikin niistä tavoitteistaan ihan kirkkaasti.
Isoissa veteraanikehissä me ei pärjätty, ne oli läpijuoksemista, mutta niistä en odottanutkaan mitään muuta, kuin kokemusta itselle ja koiralle, tuntuuhan se silti kivalta käydä isoissa kehissä.

Niin...ne tavoitteet ja saavutukset?
Vahingossa ääneen sanottu tavoite: Muotovalioksi ennen voittaja näyttelyä
1x VASERT,1xPN1, 3x PN2, 3xSERT, 1xVSP, 1x VET VSP, 4xROP VET, Welsh corgiseuran Näyttelykoirakilpailun 8.sija ja Veteraanien 3.sija
Titteleitä tuli nimen eteen kaksi ja ne on: FI MVA ja VV-15

Oisko tässä se voittotanssi?
12419103_990831931002521_554124638657280
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Sirrytäänkö vuoteen 2016?
Tänä vuonna juhlitaan täysiä kymppejä kahdesti, ensin on Daisyn vuoro täyttää pyöreät 10 vuotta ja sitten tulen minä perässä 30 vuotiaaksi.... Hui kamalaa. Helmikuussa tuli mun pikku pennullekin (Dimma) 5-vuotta täyteen.
Uutta vuottahan mennään jo pitkälti kolmatta kuukautta ja Daisyn kanssa yhdet näytelmät takana.. ja kesää suunniteltu jo pitkälle, tosin hieman työvuoroja mukaillen päästään kinkereissä käymään.
"Varovaiset" tavoitteet Daisylle on lausuttu, mutta se kuinka niissä onnistutaan, nähdään vasta ensi vuoden puolella.

Dimma saa toistaiseksi elää valloittavan kotimopen elämää, se steriloitiin joulukuussa...palautukoon siitä oikein kunnolla karvoineen ja katselen miten jatkossa turkkiaan vaihtaa.

Tosiaan, Daisy kävi vierailemassa 17.1 Lahdessa Maija Mäkisen tuomaroimana ja kyllähän sinne kannatti mennä... Ensinnäkin ennakko-odotuksista poiketen, pidin tuomarista kyllä kovasti, antoi koiran näköisen ja kattavan arvostelun, oli koiralle kohtelias ja sitä myöden kehässä käynti oli positiivinen niin koiralle kuin omistajallekin.
Tuloksena Lahdesta: VET ERI1 SA PN2 VET ROP

Arvostelu kuului näin...
"Miltei 10v. Erinomaisessa kunnossa oleva veteraani.
Oikea vahvuus, hyvät mittasuhteet, hyvä pään pituus, kuono-osa voisi olla täyteläisempi silmien alta.
Hyvät korvat, hyvä eturinta, riittävä rintakehän pituus.  Hyvät käpälät, hyvä karvapeite ja häntä.
Kevyet, joustavat liikkeet joissa hyvä tasapaino, Hyvä temperamentti"